Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009

Η Νομαρχία υπέγραψε συμβάσεις με δήμους για τη βελτίωση των υποδομών

Σύμβαση κατασκευής πεζοδρομίων σε ευαίσθητα τμήματα του οδικού μας δικτύου υπέγραψε χθες ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος.
Παράλληλα συμβασιοποιήθηκαν ή βρίσκονται προς δημοπράτηση τρία ακόμη έργα που αφορούν σε βελτίωση των σχολικών υποδομών σε Δημοτικά Σχολεία του Νομού μας.
Ειδικότερα, ο Νομάρχης υπέγραψε σύμβαση προϋπολογισμού 315.000 ευρώ για κατασκευή πεζοδρομίων σε τμήματα των οδικών αξόνων που διέρχονται από τους Δήμους:
Κασσωπαίων (από τη διασταύρωση Αυλάκι έως την είσοδο της Κασσιόπης). Αχιλλείων (από το συνοικισμό Μηλιά έως την είσοδο του Σχολικού Κέντρου Κυνοπιαστών).
Κερκυραίων-Φαιάκων (από την διασταύρωση Τζάβρου έως το Μουσικό Γυμνάσιο).
Φαιάκων (μπροστά από το νέο Σχολικό Κέντρο του Δήμου Φαιάκων).

Από το Νομάρχη, υπεγράφη επίσης η σύμβαση για την βελτίωση των χώρων υγιεινής στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Κορακιάνας, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ ενώ προς δημοσίευση βρίσκονται οι διακηρύξεις ανοικτής δημοπρασίας για την επιλογή αναδόχων κατασκευής ανάλογων έργων στα Δημοτικά Σχολεία Σιναράδων και Άφρας με προϋπολογισμό 75.000 ευρώ το καθένα.

Στόχος της Νομαρχίας είναι να πραγματοποιηθούν και άλλα ανάλογα έργα προκειμένου να βελτιωθούν αισθητά τόσο οι συνθήκες υγιεινής στα σχολικά συγκροτήματα του Νομού μας όσο και ασφάλειας στο οδικό μας δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: